Permessi di Soggiorno

accesso riservato

Portoghese Filippino Albanese Arabo Cinese Italiano Inglese Russo Rumeno Francese Spagnolo Hindi Turco Urdu


Per Qytetarin


Ky sherbim , realizohet ne bashkpunim me Komunen e Modenes , Prefekturen e Kuesturen e Modenes , ju lejon te verifikoni mundesine e terheqjes se dokumentit nga ju prezantuar (permesso di soggiorno,carta di soggiorno, ricongiungimento familiare - lejen e qendrimit , letren e qendrimit , bashkimin familiar ) duke shmangur pritje te kota ne sportele.

Kerkimi

Numrin e dokumentit

 
Sheno numrin e dokumentit

Lista e sporteleve qe mund t’iu japin informacione per te ndihmuar ne plotesimin e praktikave relative te: Permessi e Carte di Soggiorno,Ricongiungimento familiare,Contratto di Soggiorno – Lejen dhe Letren e Qendrimit, Bashkimin familiar,Kontraten e Qendrinit.

Për informacione mbi dokumentimin e nevojshëm për rinovimin/rilëshimin e dokumentave të qëndrimit, kosultoni sitin: http://www.portaleimmigrazione.it/

 

Valid HTML 4.01 Transitional